Veleposlaništvo RS London /Novice /
13.06.2017  

Predstavitev ponudbe Slovenije na letošnji londonski mednarodni poslovni borzi "The Meetings Show"

V času od 13. do 15. junija 2017 v Londonu na sejmišču Olympia London poteka letošnja mednarodna poslovna borza The Meetings Show, peta po vrsti in na kateri se predstavlja več kot 700 destinacij, hotelov, lokacij, družb destinacijskega menedžmenta (DMCs), ipd. s področja kongresnega in poslovnega turizma.

Na navedeni borzi se na skupnem razstavnem prostoru v sodelovanju s Kongresnim uradom Slovenije predstavlja devet slovenskih ponudnikov kapacitet in storitev, povezanih s kongresno dejavnostjo: Gospodarsko razstavišče, Grand hotel Union, Hoteli Bernardin, LifeClass hoteli, Radisson Blu Plaza Hotel Ljubljana, Sava hoteli, Turizem Bled / Kongresni urad Bled in Turizem Ljubljana / Kongresni urad Ljubljana.

Namen predstavitve navedenih slovenskih kongresnih in konferenčnih centrov, hotelov, kongresnih uradov in turističnih organizacij ter drugih ponudnikov kapacitet in storitev, povezanih s kongresno dejavnostjo, je promocija in trženje Slovenije kot kongresne in t.i. incentive destinacije ter pridobivanje izvedbe mednarodnih in drugih dogodkov v Sloveniji.