Veleposlaništvo RS London /Novice /
24.06.2009  

Nogometna tekma med reprezentancama Slovenije in Anglije

Slovenska nogometna reprezentanca bo v soboto, 5. septembra 2009 s predvidenim začetkom ob 17.30 na londonskem stadionu Wembley odigrala prijateljsko tekmo z nogometno reprezentanco Anglije. Več informacij o tekmi ter o slovenskem sektorju na Wembleyju najdete na spodnji povezavi: www.nzs.si/slovenija/naslednja-tekma.

 

 

Veleposlaništvo RS v Londonu se je pozitivno odzvalo na prošnjo Nogometne zveze Slovenije za pomoč pri prodaji vstopnic za slovenski sektor med Slovenci v Veliki Britaniji. S tem želimo podpreti pobudo, da se tukajšnji navijači Slovenije pridružijo tistim, ki bodo prišli slovenske nogometaše spodbujati iz domovine.

 

 

Prodaja vstopnic za slovenski sektor, ki poteka v organizaciji Nogometne zveze Slovenije, bo tako bo potekala tudi v prostorih veleposlaništva. Vstopnice bo možno do vključno torka, 30. junija 2009 med delovnim časom osebno rezervirati in plačati na naslovu:

 

10 Little College Street

 

SW1P 3SH LONDON

 

 

Ob plačilu bo potrebno sporočiti tudi naslednje podatke za vsakega obiskovalca tekme: ime, priimek, naslov ter način prevzema vstopnic (osebno ali po pošti).  

 

 

Vstopnice lahko do vključno torka, 30. junija 2009 naročite in plačate  tudi preko interneta na www.nzs.si/Vstopnice. Če želite tako naročene in plačane vstopnice dvigniti v VB, je nujno, da ob registraciji navedete svoj naslov v VB ter da med možnostmi prevzema izberete osebni prevzem. Samo v tem primeru bodo vstopnice prispele na naslov veleposlaništva. V primeru nakupa preko interneta je nujno tudi, da do 31. 7. 2009 na naslov hisavstopnic@eventim.si pošljete vaše podatke: ime, priimek, naslov ter ID nakupa (ki ga boste dobili ob internetnem nakupu).

 

 

CENA VSTOPNIC: Ceno za slovenski sektor sta določili nogometni zvezi in znaša 50 evrov. NZS je v izogib težav, ki bi lahko nastale s plačevanjem v evrih v VB, postavila ceno v funtih, to je 42 funtov. Organizacija prodaje vstopnic na veleposlaništvu je prostovoljna in zato povsem brezplačna.  

 

 

PREVZEM VSTOPNIC: Vstopnice bodo na voljo predvidoma po 15. avgustu. Po tem datumu jih bo mogoče prevzeti na naslovu veleposlaništva:

 

10 Little College Street

 

SW1P 3SH LONDON

 

Organizirano bo tudi pošiljanje vstopnic po pošti. Kupce po internetu prosimo, da za prejem po pošti izrecno zaprosijo s sporočilom na naslov: vlo@gov.si.