Veleposlaništvo RS London /Novice /
27.03.2020  

Pomembno obvestilo o repatriacijskem letu iz Londona v Ljubljano

Veleposlaništvo RS v Londonu obvešča vse slovenske državljane, ki se nahajajo v Združenem kraljestvu in na Irskem in bi se želeli vrniti v domovino, da bo v četrtek 2. ali v petek 3. aprila organiziran nov repatriacijski let iz Londona v Ljubljano.

 V tem trenutku še ne razpolagamo s podrobnostmi o letališču, točnem dnevu in uri poleta. Vse te informacije bodo znane v prihodnjih dneh ter posredovane vsem, ki se boste prijavili, po elektronski poti naknadno.

 Prosimo vse slovenske državljane, ki bi se želeli vrniti v Slovenijo s tem poletom, da čim prej pošljejo elektronsko sporočilo na consular.london(at)gov.si

Pri prijavi posredujte naslednje podatke: ime, priimek, datum rojstva, elektronski naslov in telefonsko številko za vse potnike.

 Da bi lahko zagotovili čim hitrejšo obravnavo podatkov, prosimo vse, ki se boste prijavili na let, da z nami stopite v stik zgolj preko elektronske pošte in ne po telefonu. S tem nam boste omogočili hitrejšo obdelavo podatkov in posredovanje povratnih informacij.

 Prijave bomo sprejemali do zapolnitve mest. Prosimo, da se prijavite zgolj tisti, ki boste zagotovo lahko odpotovali na najavljenem letu.

 Ostanite zdravi!